.

.

Amosfun Valentine Decorations 2pcs Burlap Banner Fashion Pull Flag Hanging Bunting Ornament Party for Supplies Wedding valentine ' s Day (MB32 + MB30)

Amosfun Valentine Decorations 2pcs Burlap Banner Fashion Pull Flag Hanging Bunting Ornament Party for Supplies Wedding valentine

HRK 65.10
Količina robe
Dostupno na zahtjev

voljeni su Izvrsni za rekvizite za fotografije, stvaraju dobru atmosferu svadbene zurke.Savršen ukras, donijeti veselje i dodatnu boju za vjenčanje.Posebno pogodno za uređenje Valentinovo ili vjenčanja.Izrađen od materijala, trajno i postojano u korištenju.To zaista može pomoći stvoriti za vas posebne i nezaboravne trenutke.proizvod predstavlja banneri od šatorsko platno za ukrašavanje svadbene zurke, koji će postati jedinstven dodatak zabavi i da će za vas lijepe uspomene.Висячим mjesto može biti zid sobe, prozor, каминная pukovnije, svečani stol i sve što možete zamisliti.To će dodati dodatnu zabavu i novi izgled, a time, stvorit će romantične i slatki ambijent.Karakteristike - Boje : Kao što je prikazano na slici. - Materijal : juta. - Veličina : oko 13x18x0.1cm. - Izrađena je od materijala, trajne i trajno korištenje. - Posebno je pogodno za Valentinovo ili vjenčanje dekoracije. - To zaista može pomoći stvoriti za vas posebne i nezaboravne trenutke. - Savršen ukras, donijeti veselje i dodatnu boju za vjenčanje. - Odlično za rekvizite za slike, stvara dobru atmosferu svadbene zurke.Paket uključuje 2 x vjenčanje banner.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom