.

.

Kontejner za skladištenje Hrane za kućne ljubimce Kontejner za Skladištenje Hrane za Pse, Hrana za mačke, Hrana za ribe i Sjeme za Ptice, Sklopive Posuda Za Rižu Zatvorenoj Plastičnoj posudi Za pohranu s Kantu Совка Hrane za pse s poklopcem (boja : zelena)

Kontejner za skladištenje Hrane za kućne ljubimce Kontejner za Skladištenje Hrane za Pse, Hrana za mačke, Hrana za ribe i Sjeme za

HRK 74.07
Količina robe
Dostupno na zahtjev

☆Sklopivi spremnik za skladištenje hrane za kućne ljubimce, sa malim tragovima nogu, ali većim kapacitetom za pohranu, više prikladan za smještaj.Kontejner za skladištenje hrane za kućne ljubimce. ☆Dnu je dizajniran s dva kotača.Čak i ako je hrana u potpunosti učita, možete ga lako premještati.Prozirni otvor na vrhu i kašičica za hranu za kućne ljubimce, za lakši pristup hrani. ☆Ugrađeni pečat i влагостойкая kutija se spriječio ulazak vlage i štetnika, čuvaju hranu suhe i svježe. Materijal ☆TPR mogu se više puta odustati, nije lako razbiti.Kontejner za skladištenje hrane za kućne ljubimce se također može primijeniti na kuhinja i ostava za prtljagu soje, brašna, kukuruza ili drugih žitarica. ☆Dimenzije prije складыванием : 17.7"L x 13"W x 14.8"H (kapacitet : 30 kg).U presavijeni : 17,7"L x 13"W x 6,3"H (kapacitet : 15 kilograma).

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom