.

.

Torbica za mobilni telefon je Odličan za Huawei Y9S Crazy Horse Teksturu Horizontalni Kožna Flip Torbica sa držačem i utora za kartice, novčanik i фоторамкой(crna) (Boja : Pohlepa)

Torbica za mobilni telefon je Odličan za Huawei Y9S Crazy Horse Teksturu Horizontalni Kožna Flip Torbica sa držačem i utora za kartice,

HRK 213.90
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poklopac branika.Teški slučajevi.Futrole za mobilne telefone.Torbica za punjač.100% Visoke kvalitete i dobra cijena Stražnji poklopac telefona je Dobra performanse Ispravna instalacija je važno za uspješno korištenje. Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja.1. Sažetost.On je samo nastaje i zakrenuti, ostaviti čist i ugodan dojam na sve. 2. Funkcionalan.Torbica može dobro odgovarati vašem telefonu i imati veliki značaj za zaštitu performanse vašeg telefona od ogrebotina, udaraca, skliznuti i tako dalje. 3. Povoljno.Sve tipke i priključci su dostupni. 4. Prijenosni.Ne trebate pucati, nakon što je vaš telefon наденет ga, jer on je prilično tanak i lagan. 5. Izdržljiv.Uz dobre performanse i visokoj kvaliteti on može raditi za dugo vremena. 6. Goriva.Za to je bio instaliran vrlo prigodna cijena.To je dostupan proizvod.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom