.

.

Baiko Skate Glides, Pribor za tipkovnicu i miša 1Set Mouse Feet Mouse Skates Stickers Pad Zaobljeni for Glides Curved Edge Mouse Feet Replacement for LOGITECH Mouse G900

Baiko Skate Glides, Pribor za tipkovnicu i miša 1Set Mouse Feet Mouse Skates Stickers Pad Zaobljeni for Glides Curved Edge Mouse

HRK 297.60
Količina robe
Dostupno na zahtjev

★Smanjuje trenje između miša i tepih za miša.Osigurava glatko klizi. ★Strogo je dizajniran u skladu sa stvarnim miševima,nakon pažljivog razmatranja, izdržljivost i preciznost senzora miša,oblik, debljina su prilagođeni za svaki model. ★Materijal proizvoda dodaje mast na bazi 100% PTFE.Postići precizan i ugodan rad na različitim materijalima podloške za miša, kao što su platno ili najlon. ★Proizvod ne samo da ne ispočetka podloga za miša, ali i čini miš pokret glatko i stabilno. ★Za dobivanje dodatnih postavki proizvoda, molimo vas, pogledajte opis.Tvrtka Baiko je osnovana 1999. godine. Nastojimo pružiti potrošačima kvalitetne proizvode i usluge.Lik : 100% potpuno novi i kvalitetan Svi beskorisni obrezivanje мышиных skate pre brišu radi lakšeg korištenja.Smanjuje trenje između miša i tepih za miša.Strogo je dizajniran u skladu sa stvarnim miševima,nakon pomnog istraživanja izdržljivost i preciznost senzora miša,oblik, debljina su prilagođeni za svaki model.U stvari proizvodi se dodaje mast na bazi 100% PTFE.Postići precizan i ugodan rad na različitim materijalima podloške za miša, kao što su platno ili najlon.Proizvod ne samo da ne ispočetka podloga za miša, ali i čini miš pokret glatko i stabilno .Specifikacija : Kompatibilnost s : logitech G900 Arc Mouse edge design Color : White Debljina : appprox. 0.6 mm Material : PTFESize : appprox. 13x9cm/5.12x3.54in Quantity : 1set /pack Note : Ovaj proizvod je zamjena noge miša.Nakon brisanja originalne naljepnice na noge miša očistite donji omotač alkohol vunom, koji je isporučen u ambalaži, a zatim stavite nove noge miša.Nakon uklanjanja prozirne zaštitne folije s nogu miša pažljivo poravnajte otvor noge na donjoj ljusci miša, a zatim lagano gurnite na nogu.Ne treba ponovno zalijepiti i отклеивать naljepnice za noge.Vez Križem Paket uključuje : 1 compl.x miš feet O hitnom isporuci narudžbe : ubrzan pregled narudžbe će stići za otprilike 5 radnih dana.

Detaljne informacije

Compatible with:
logitech G900 Mouse
Arc edge design :
Color:
White
Thickness:
appprox. 0.6mm
Material:
PTFE
Size:
appprox. 13x9cm/5.12x3.54in
Quantity:
1set /pack
Note:
This product is a replacement mouse feet. After removing the original mouse foot sticker, clean the bottom shell by the alcohol cotton which is attached in the package, and then paste the new mouse feet on.
After removing the transparent protective film on the mouse feet, carefully align the feet groove on the mouse bottom shell, then apply slight pressure to fit the foot. :
Do not repeatedly stick and peel off the foot stickers.Package includes:
1Set x Mouse Feet

Oni također kupuju s ovim proizvodom