.

.

ZASUN.IT RV Step Omoti 3 Pack | 22 Wide Camper Step Covers for Radius Steps Only! | RV Step Rug je Najbolje za 8-11 Duboko stepenice RV | Držite svoj RV Cleaner s našim poklopcima za stepenice RV!

ZASUN.IT RV Step Omoti 3 Pack | 22 Wide Camper Step Covers for Radius Steps Only! | RV Step Rug je Najbolje za 8-11 Duboko stepenice

HRK 116.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

✔️ KVAKA.IT Difference – ZAKRIVLJENA gazi RV koriste DVOSTRUKA POLIESTER za BOLJU IZDRŽLJIVOST na tržištu!Pozdravite se s istrošenim i jeftinim ковровыми premaza Camper Step, ZASUN.ON koristi moderan dizajn i jedinstveni bojom, koji lijepo izgleda na vašoj ljestvici.Svaki komplet RV Step Cover uključuje poklon kutiji, 4 opruge RV Step Cover i naše premium tepisi Camper Step. ✔️ IDEALNE DIMENZIJE (22 inča u širinu i 20 inča u duljinu) omogućuju vam da ga postavite na GAZI u RADIJUSU od 8-11 cm U SEKUNDI!Uključeno u komplet 4 opruge vam omogućiti da podesite poklopac s RAZLIČITIM KORACIMA DUBINE!Držite vaš RV ili Kampera ČISTAČ za jedan jednostavan korak!Nema više prljavih cipela, перетаскивающих blato u vaš RV/Kampera!Otporan na uv zračenje tkanina sprječava blijeđenje boje boje i VRLO LAKO se ČISTI, jednostavno isperite sapunicu i isperite!. ✔️ POZDRAVITE se s JEFTINIM tepisima RV Step!ZASUN.TO čini sve tepisi RV Step odličnim u usporedbi s drugim tkaninama s otporna na uv zračenje!DVOSTRUKA debeli poliester na dijelovima gdje je to važno, i sve METALNE люверсы i opruge omogućuju nam da preživi konkurenciju!Naše kape koraka RV 22"(W) x 20"(L) IDEALNI su za svoje STEPENICE sa širokim RADIJUSOM od 22 inča. ✔️ VAŠA OBITELJ i KUĆNI LJUBIMCI ĆE VAM ZAHVALNI!Naše kape koraka RV okrenuti oko svih koraka širine od 22 inča.Zaštitite noge vaše obitelji i vaše ljubimce od red hot METAL i ЗАЗУБРЕННЫХ rubova na ručni ili električni ulaz na stubište.Instalacija je LAGANI POVJETARAC, postavite miš na stubište i pričvrstite priložene opruge s kuke na odgovarajuću glavčini.TAKO JE JEDNOSTAVNO!. ✔️ KAO AMERIČKI VLASTITI I USPIO POSAO, NUDIMO NAJJAČOJ PRAVILA ZA ZAMJENU NA TRŽIŠTU.Ponosni smo na kvalitetu i performansama naših proizvoda.Kupujte kod nas s povjerenjem i uživajte u našem DOŽIVOTNOM POLITIKE ZAMJENE.NAŠA MISIJA JE DA VAM PONUDIMO PROIZVODE I KVALITETA, KOJE STE ZASLUŽILI.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom