.

.

Električni Reticularis Shaker, Stabilne Performanse Jake Materijali ABS Intelektualni Indukcijski Start Lak Za Nokte Shaker za UV Gel za Lak za nokte(Transl)

Električni Reticularis Shaker, Stabilne Performanse Jake Materijali ABS Intelektualni Indukcijski Start Lak Za Nokte Shaker za UV

HRK 21.36
Količina robe
Dostupno na zahtjev

On ima ugrađen speed motor koji uvelike poboljšava efikasnost rada.Protuklizni temelj, stabilan i trajan, kada stroj radi, nije lako pasti.Može kontinuirano raditi za dugo vremena, i za uniformu trese tinte potrebno svega 5 sekundi.Posebno je dizajniran za lak za nokte, UV gel, pigment tetovaže i druge tekućine.Prediktivni indukcijski start, kada je boca klikne na gornji dio miješalice, ona počinje raditi, zgodan i jednostavan za korištenje.Značajke : 1. Izrađena je od čvrste ABS materijala, on je siguran, izdržljiva i износостойок.2. Prediktivni indukcijski start, kada je boca klikne na gornji dio miješalice, ona počinje raditi, zgodan i jednostavan za korištenje.3. Protuklizni temelj stabilne i čvrste, kada stroj radi, nije lako pasti.4. On ima ugrađen speed motor, koji uvelike poboljšava efikasnost rada.5. Može kontinuirano raditi za dugo vremena, i traje svega 5 sekundi, da se ravnomjerno tresti tinte.Parametri : Stanje : 100% potpuno novi Tip proizvoda : lak za nokte Shaker Input Napon : 100-240 Вматериал : Абсинструкции : 1. Povežite miješalice i plug, i snaga on2. Kliknite na usisnu površinu u dnu miješalice, da čvrsto spoji miješalice i stol bez встряхивания3. Dodirnite bocom sa kolor materijal na vrhu miješalice i kliknite na njega da biste započeli Popis paketa : 1 x Shaker1 x Plug Note : zbog velike brzine rotacije usta boce s pigmenta treba biti čvrsto zatvoren prije upotrebe ovog miješalice, kako bi se izbjeglo prskanje pigmenta.

Detaljne informacije

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Polish Shaker
Input voltage:
100-240V
Material:
ABS
Instructions:
1. Connect the agitator and plug, and power on :
2. Press the suction cup at the bottom of the stirrer to connect the stirrer and the table firmly without shaking :
3. Touch the color material bottle to the top of the agitator and press it down to start working :
Package List:
1 x Shaker1 x Plug :
Due to the high rotation speed, the mouth of the pigment bottle must be tightly closed before using this agitator to avoid pigment splashing. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom