.

.

Caixun EC43S1A, 43-inčni 4K UHD HDR Smart TV sa Google Assistant (glasovno upravljanje), Udio ekran, HDMI, USB (model 2021)

Caixun EC43S1A, 43-inčni 4K UHD HDR Smart TV sa Google Assistant (glasovno upravljanje), Udio ekran, HDMI, USB (model 2021)

HRK 224.10
Količina robe
Dostupno na zahtjev

???Caixun 4 K 43 inčni Ultra HD Smart TV : Kvaliteta slike je 4 K Ultra hd, ekran ima rezoluciju od 3840×2160, jasno pokazuje svaki detalj.Ekran prihvaća vizualni kut 178°, da bi pravi vizija koje vam pruža najbolji vizualni užitak gledanja filmova 4k televizora. ????Caixun 43-inčni 4 K TV Kompatibilan sa HDR : možete uživati u HDR, HDR10(high dynamic range) filmovima i tv emisijama na tv prijamniku, uz sve vašem trenutnom sadržaju.Caixun 4k tv sa smart tv, 1,5 GB+8 GB velikog kapaciteta rada i prostora za pohranu, provodi dvostruke funkcije veliki ekran kućnog kina i zabavni terminal. ????Caixun 43-inčni Smart TV sa Google Assistant : Nemojte više na televizoru pomoću glasa.Kliknite na Google Assistant na daljinskom upravljaču da biste brzo pronašli više od 500 000 filmova i emisija, dobiti preporuke u skladu sa svojim raspoloženjem, upravljanje uređajima za pametne kuće i još mnogo toga.Osim toga, lako pokrenuti You Tube i Netflix s pomoću tipki za brzi pristup. ????Caixun 43-inčni flat-screen tv Pruža najnovije Android Smart TV i streaming mogućnosti pregled, kao što su Netflix, You Tube, Prime Video, Live TV, Google Play, Chromecast, lokalni mediji, zrcalnu sliku ekrana i tako dalje.Osim toga, preuzmite drugi omiljene aplikacije, kao što su Hulu, Disney+, HBO i tako dalje, kroz Google Play. ????Osnovni pribor : daljinski upravljač*1, korisnički priručnik*1, Caixun 1 godina jamstveni list*1. Napominjemo da je jamstvo 1 godina će link na jamstveni list.Caixun 43 inčni ultra hd 4k Smart TV pogodan za spavaće sobe, dnevni boravak i ulice.To je najbolji poklon za obitelj i prijatelje za Halloween i Božić. 3 x HDMI 2.0. 2 x USB 2.0. 1 x optički. 1 x AV IN. 1 x RJ45. 1 x ATV. 2.->Pritisnite "back" i "VOL-" istovremeno na daljinskom upravljaču, za ulazak u način uparivanja Bluetooth.Indikator na daljinskom upravljaču će bljesnuti pri pokretanju načina uparivanja. 3.->Pritisnite "OK" za početak čišćenje povrća. 4.->Pritisnite "back" na daljinskom upravljaču da biste prešli u način uparivanja. 5.->Pritisnite "" / "^" / "V" na daljinskom upravljaču, da se prebaci na Google Assistant na početnu stranicu. 6.->Pritisnite "OK" na daljinskom upravljaču, za ulazak u Google Assistant.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom