.

.

RADIONICA Mokro Suho Vacs WS0501WM Prijenosni Zidni Držač Mokro Suho Shop Vakuum za Auto, Garaže i Kuće s Kompletom za čišćenje automobila, 5 litara, 5.0 vršnih l. c.

RADIONICA Mokro Suho Vacs WS0501WM Prijenosni Zidni Držač Mokro Suho Shop Vakuum za Auto, Garaže i Kuće s Kompletom za čišćenje automobila,

HRK 394.92
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršeni zid mokro suhi usisavač za vozila, posebno s automatskim вакуумными priborom, koje su posebno dizajnirane za automobilsku čišćenje. Быстросъемный stezaljka crijeva 1-7/8" drži crijevo priključenu na магазинному вакууму tijekom korištenja, ali lako отсоединяется.Sustav za pričvršćivanje ltra Qwik Lock omogućava da brzo i lako menjaju vlažne suha vakuum filter i sadrži поплавковый mehanizam za automatsko isključivanje, koji pomaže da se spriječi prelijevanje tijekom mokrog tehnike.Velika ručka za nošenje i prekidač za napajanje korisniku omogućuju lako nošenje i uključiti ili isključiti prijenosni mokro suhi usisavač jednom rukom, a drugom rukom omogućiti mokro сухому električna počistiti nered.Tvrdi сополимерный bubanj ovog prijenosnog mokro suho usisivač za automobil otporan na вмятинам i pukotina i ne hrđa.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom