.

.

objektiv 25mm F1.8, Širokokutni Objektiv, Izdržljiva Crna Home E-mail Male veličine i Prijenosni za fotoaparat NEX DSLR Outdoor Indoor NEX(crna)

objektiv 25mm F1.8, Širokokutni Objektiv, Izdržljiva Crna Home E-mail Male veličine i Prijenosni za fotoaparat NEX DSLR Outdoor Indoor

HRK 191.70
Količina robe
Dostupno na zahtjev

To vam daje najviše široko vidno polje, ugrađen od strane 16-mm po objektiv C. Odnosi se na barova, shopping, автостоянкам, kućama i trgovinama i sl. Ovaj objektiv kamere za nadzor mogu pružiti super čitljivost za vaše беззеркальной kamere.High-end kućište od legure i objektiv dobre kvalitete.Ovaj objektiv koristi 25-миллиметровую leću i napredni optički elementi za pružanje sveobuhvatne definicije i učinkovit светопроводности.Njegov otvor se može podesiti ručno u zavisnosti od razine osvjetljenja.High-end kućište od legure i objektiv dobre kvalitete.Odnosi se na barova, shopping, автостоянкам, kućama i trgovinama i sl. To vam daje najviše široko vidno polje, ugrađen od strane 16-mm po objektiv C. Ovaj objektiv kamere za nadzor mogu pružiti super čitljivost za vaše беззеркальной kamere.Ovaj objektiv koristi 25-миллиметровую leću i napredni optički elementi za pružanje sveobuhvatne definicije i učinkovit светопроводности.Njegov otvor se može podesiti ručno u zavisnosti od razine osvjetljenja.High-end objektiv, dužina 25 mm, otvor blende f / 1.8, pogodno za uvjete slabog osvjetljenja.

Detaljne informacije

Condition:
100% Brand New
Material:
Aluminum alloy + optical glass
Color:
black, silver (optional)
Lens mount:
C
Focal length:
25 mm
Aperture:
F1.8
Elements/groups:
5/7
Aperture blade:
12
Minimum length:
20mm
Diameter of front thread:
37mm
Weight:
approx. 126g
Package List:
1 * Lens :
1 * Lens Front Cap :
1 * Lens Rear Cap :

Oni također kupuju s ovim proizvodom