.

.

Ranbo Heavy Duty 135 Stupnjeva Staklena Vrata Ormar Izlog Ormar Spona Бескаркасный Okretni Stakleni Tuš Vrata Pant Rezervni Dijelovi Zida u Staklu,304 Nehrđajućeg Čelika Crni (135 stupnjeva)

Ranbo Heavy Duty 135 Stupnjeva Staklena Vrata Ormar Izlog Ormar Spona Бескаркасный Okretni Stakleni Tuš Vrata Pant Rezervni Dijelovi

HRK 105.00
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Šarka za staklena vrata debljina : od 3/8" na 1/2",(8-12 mm)(koristite gumene brtve za podešavanje),širina vrata : 800 mm-1000 mm Obično koristite 2 petlje za svaka vrata(manje od 45 kg-99 funti),koristite 3 petlju u visini vrata više od 2000 mm. Izrađena od nehrđajućeg čelika SUS304,5 mm debela crna dekoracija od nehrđajućeg čelika ne hrđa,gradi,da se odupre dnevnim ogrebotine,koroziju i потускнению, uključuje 1 zglob za svaki paket.Detalje i telo su u istom komadu od strane lijevanje u dugo vremena,prolaze test vremena 550,000.Šarka za vrata od kaljenog stakla,odličan pribor za kupaonice kuće,hoteli ili uredu!.Imajte na umu : 1) Molimo vas da izbušite rupe u skladu sa crtežima za tuš petlje i koristite uzorke za potvrdu položaja i veličine otvora. 2) Podloške treba biti dodan između stakla i tuš petlje, u skladu s različitim suptilnosti stakla, kako bi se osiguralo pravilno korištenje tuševa petlje. 3) Svi vijci moraju biti osigurani i ne dozvoliti slabljenje i klizanja prilikom upotrebe. 4) Prije stavljanja u pogon treba raditi nekoliko puta nakon instalacije kako bi osigurali ispravnu instalaciju. 5) Za vrijeme korištenja tuševa petlje treba obavljati redovno održavanje.I, molim vas, vodite računa o tome da se popravi ассун što je prije moguće kako bi izbjegli nezgode. 6) Proizvodi samo koristi na закаленном staklu. 7) Funkcija automatskog zatvaranja na snazi oko 30 stupnjeva.ZAŠTO STE ODABRALI baš NAS ???BUDUĆI DA JE NAŠ PROIZVOD BOLJI I UZ VELIKU CIJENU, MI PRODAJEMO PROIZVOD, ALI MI NE PRODAJEMO VRIJEME!NE GUBITE VRIJEME NA IZBOR, A IZBOR!ZAJAMČENA KVALITETA, AKO NISU ZADOVOLJNI, POVRAT ĆE BITI IZDANA SU SAMO WO DOBIO VAŠ GLAS!RIJEČI SU JEFTINE, NADAM SE, MOŽETE NAM DATI PRILIKU, ONDA ĆETE ZNATI KOLIKO SMO OZBILJNI!.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom