.

.

Jaje Rezač Topper Set 3 kom Inox Jaje Otvarač Jaje Взбиватель Jaje-Poširana Separator Jaje Kreker Alat za Jaja na Meko i tvrdo Kuhana (1 Šalica jaja+1 Ovalni Žlica Jaja+1 Jaje Topper Rezač Za Uklanjanje Ljuske)

Jaje Rezač Topper Set 3 kom Inox Jaje Otvarač Jaje Взбиватель Jaje-Poširana Separator Jaje Kreker Alat za Jaja na Meko i tvrdo Kuhana

HRK 35.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

♥3 KOM jaja rezač topper set - 1 kom jaje od nehrđajućeg čelika topper + 1 kom ovalni žlica za jaja + 1 kom šalica za jaja, jaje kreker alat za jaja na meko i tvrdo kuhana, omogućit će vam pripremiti doručak za sve vaše obitelji s lakoćom. ♥UNIVERZALNI DIZAJN - Jedinstven i vrlo svestran dizajn omogućuje lako razbiti mekih i tvrdih jaja.Pogodan je i za obračun bilo kojeg jaja. ♥JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA – Što su doživjeli neuspjeh, kako razbiti jaja nožem ili na rubu tave, napraviti nered na kuhinjski vrhu tablice ili prikupiti jaja školjke u hrani?S ovim skupom alata za razbijanje jaja nikada nećete brinuti o tim problemima!Dovoljno je povući loptu prema gore i otpustite, opružni mehanizam će izazvati vibracije, a oštar rub kupole s točnošću rezati jaja školjke. ♥LAKO se ČISTI – kreker za jaja, žlice, podmetače za jaja izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, vrlo lako se čiste, ne hrđa i pružaju яйцу svježi i originalni okus. ♥PERFECT EGG CRACKER TOOLS – Brzo pripremite zdrave i ukusne kuhana jaja/jaja-poširana na doručak, odličan početak dana za odmor!Vjenčanje festival Zahvalnosti za Dar na očev Dan, pokloni za majčin dan od kćeri sina, ženu djecu.Naziv proizvoda : Cracker Topper Set – Alat za odvajanje jaja na meko Materijal : Nehrđajući стальпакет uključujući : Čaša za jaja x 1 kom. Ovalni žlica za jaja x 1 kom. topper na jaje 3-Neka kuglica pasti s vrha štapa 4-Uklonite gornji dio, ostavljajući jaja idealno okrugle pukotine.Pažljivo uklonite gornji dio jajeta prstima ili nožem.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom