.

.

Kompatibilan za Fossil Gen 5 Julianna Case, Blueshaw All-Around Protective TPU Bumper Cover Screen Protector Case Cover je Kompatibilan za Fossil Julianna Hr Smartwatch (4 pakiranje)

Kompatibilan za Fossil Gen 5 Julianna Case, Blueshaw All-Around Protective TPU Bumper Cover Screen Protector Case Cover je Kompatibilan

HRK 41.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

*Pažnja : Molimo, kontaktirajte nas za prvi put, ako imaš neispravne robe, U roku od 30 dana nakon datuma kupnje mi ćemo se pobrinuti o svim pitanjima koja se odnose na kvalitetu, zamjenu ili povrat novca.Kompatibilnost sa satom : Ovaj kućište sata je kompatibilan sa Fossil Gen 5 Julianna. (Samo pokriće za branik, torbica ima zaštitnu foliju TPU).Posebno dizajniran za Fossil Gen 5 Julianna.Jednostavan pristup svim kontrolama, gumbima, senzorima i funkcijama Fossil Gen 5 Julianna. potpuna zaštita za 360 stupnjeva, držite svoj sat daleko od ogrebotina. 99% je visoka transparentnost, pruža najbolje iskustvo gledanja. [Lagani] : Kućište je toliko jednostavan, da je nećete ni osjetiti ga na svom satu, on ne doda prekomjerne tjelesne težine.Boja za svoj izbor.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom