.

.

Richer-R Bluetooth Tipkovnica, 10 Vodootporne Bluetooth 3.0 Tipkovnici i PU Kožna torbica Pribor za tablete za Android i za iOS, Windows(10-inčni tipkovnica + kožna torbica Ružičasto-crvena)

Richer-R Bluetooth Tipkovnica, 10 Vodootporne Bluetooth 3.0 Tipkovnici i PU Kožna torbica Pribor za tablete za Android i za iOS,

HRK 80.67
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kožna torbica, kvalitetna umjetna koža s mat teksture za ugodan za korištenje.Višenamjenski set uključuje premium PU torbica+tipkovnica, sa postoljem, imate tri stvari istovremeno, omogućava više savršena zaštita za vaš tablet, a i veliki zaslon mobilnog telefona.Ekološki, u skladu s međunarodnim standardima sigurnosti, koji je пылезащитным,vodootporan, otporan na ogrebotine, visoke kvalitete uz visoke performanse.Bluetooth 3.0 stabilna i efikasna, radna udaljenost je 10 metara/32,8 ft.Ova tipkovnica je mali i lagan, ne zauzima prostor, lako se prenosi i ima široku kompatibilnost, može se koristiti za Android, IOS, Windows.Značajke : 1. Bluetooth 3.0 stabilna i efikasna, radna udaljenost od 10 metara/32,8 ft.2. Ova tipkovnica je mali i lagan, ne zauzima prostor, lako se prenosi i ima široku kompatibilnost, može se koristiti za Android, IOS, Windows.3. Environmentallyfriendly, obavlja s međunarodnim standardima sigurnosti, koja пылезащитна,водоустойчива, scratchresistant, высокомарочна sa visokom efikasnošću.4. Višenamjenski set uključuje premium PU torbica+tipkovnica, sa postoljem, imate tri stvari istovremeno, omogućava više savršena zaštita za vaš tablet, a i veliki zaslon mobilnog telefona.5. Kožna torbica visokog kvaliteta umjetne kože s mat tekstura za ugodno korištenje iskustava. Brandnewitem Tip : Tablet KeyboardМатериал : ABS+PUColor : Kao što je prikazano na фотографияприменяемая sustav : Pogodno za Android i za IOS, za Windows Bluetooth Verzija : Bluetooth 3.0 Učinkovito udaljenost : cca. 10 metara/32.8 ft Use Udžbenik : 1. Kliknite na [ISKLJUČENO.uklj.] u gornjem desnom uglu tipkovnice Bluetooth, svijetli plava lampica, a tipkovnica će se pokrenuti.2. Uključite tablet, potražite Postavke, Postavite bežične veze i mreže-Uključite Bluetooth-Pronalaženje obližnjih uređaja-[Pretraga ime tipkovnice Bluetooth (Bluetooth tipkovnica)], a zatim pritisnite za povezivanje.3. Na zaslonu tableta će se pojaviti upit [Zahtjev za uparivanje Bluetooth (unesite Bluetooth zaporku XXXX da biste tipkovnicu uparili s Bluetooth vezom)] i unesite broj, naveden na zaslonu tipkovnice Bluetooth, a zatim pritisnite tipku Enter, veza uspješno.Vez Križem popis Paket : 1 x Kabel za prijenos podataka 1 x PU kožna torbica 1 x Tipkovnica.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom