.

.

Zheng Hui Home Children ' s Running Team Leggings Weight-Bearing na ples Sandbag (par) se Koristi za trčanje, gimnastika, aerobik, fizikalnu terapiju (Boja : plava veličina : 0.3kg2)

Zheng Hui Home Children ' s Running Team Leggings Weight-Bearing na ples Sandbag (par) se Koristi za trčanje, gimnastika, aerobik,

HRK 225.60
Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Vježbe i fitness】Ovaj vreća s pijeskom za gležnjeva i zapešća pomaže vam da vlak na brzinu, brzo sagorijevati masti, povećanje mišićnog opterećenja i povećanje eksplozivne snage.Dodajte više otpora na dnevne vježbe, kao što su hodanje, trčanje, osnovni trening snage, aerobik i mnoge druge fitness vježbe. 【Dijela vježbe】Ovaj vreća s pijeskom može vam pomoći da trenirati ruke, struk, trbušne mišiće, stražnjicu i noge.Možete ga kupiti u skladu s vašim potrebama.Bez obzira da li ste početnik ili profesionalac, žena, muškarac ili dijete, možete trenirati svoje mišiće da sa svakim udobnost. 【Dizajn】Ove vreće s pijeskom za noge sportske opreme imaju razdjelnica pregrade za stabilizaciju položaja čeličnih kuglica. 【Jednostavan za korištenje】Vreća sa pijeskom je izrađen od kompozitni водолазной tkanina koja diše i upija znoj, mekana i ne nosi van noge, po mogućnosti punjenje gvozdenom pijesak, nježna i puna, ne nosi van kožu i ima zgodan iskustvo nosi. 【O službi】Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na e-mail i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.Zašto ste izabrali ovaj proizvod?1. Tijekom hodanja, trčanja, fizičkih vježbi ili plesu možete prenijeti težinu gležnjeva na ruke ili noge, potaknuti sagorijevanje kalorija.2. Podesivi remen, pogodan za razne veličine.3. Poboljšati mišićnu napetost, pomozite povećati snagu i izgled donjih ekstremiteta, ili se može koristiti za oporavak mišića.4. Prikladan za kućne vježbe, hodanje, jogging, osnovnih treninga, cross-trening, aerobik vježbe, teretane i mnogih drugih fitness vježbe.【Postavke vreća s pijeskom】 split Naziv : Weight-bearing gležanj/zapešća i split Punjenje : željezni pijesak. split Materijal : kompozitni водолазная tkanina. split Boja : roza, plava, crna. split Specifikacija : 0.3 kg*2 (0.7 lb*2),0.5 kg*2 (1.1 lb*2),1kg*2 (2.2 lb*2)1.5 kg*2 (3.3 lb*2).【Podsjetnik】1. O pakiranju - prodajemo samo vreće s pijeskom i ne sadrže drugih referentnih materijala.2. Što se tiče boje - - Budući da je kut snimanja i svjetlo različiti, može biti mala razlika u boji, molim vas, razumijte!3. Što se tiče veličinezbog razlika u metodama mjerenja i instrumenata može biti greška 1-2 cm, molimo vas, shvatite!4. Što se tiče vremena vrijeme skladištenja-1-2 dana, rok isporuke je 7-15 radnih dana.

Detaljne informacije

0.3kg*2 (0.7lb*2), :
0.5kg*2 (1.1lb*2), :
1kg*2 (2.2lb*2) :
1.5kg*2 (3.3lb*2). :
【Reminder】 :
1. About packaging:
--We only sell sandbags and do not contain other reference materials.
2. Regarding the color:
3. Regarding the size:
4. Regarding time :

Oni također kupuju s ovim proizvodom