.

.

Djed Mraz je Penjanje na Konop, Ukrasne Stepenice USB Djed Mraz Ukras za Božićno Drvce s Treptanje Svjetla, Drvo Penjač Santa od samta Lutka Igračka Božićni Nakit za Početnu Vrata Zid(90 cm)

Djed Mraz je Penjanje na Konop, Ukrasne Stepenice USB Djed Mraz Ukras za Božićno Drvce s Treptanje Svjetla, Drvo Penjač Santa od

HRK 38.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

USB - priključak u dizajnu, s gumbima, on pali se pritiskom na gumb, i može se regulirati na nekoliko načina.Мультяшный i slatka, sa сверкающим izgled Djeda Mraza, добавляющим božićnu atmosferu i zadovoljstvo.Viseći ukras čine uzorak za Djeda Mraza, взбирающегося na веревочной stepenice s vrećom na leđima.Osam načina titra i nekoliko varijanti mogu zadovoljiti svoje brojne potrebe.Izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, нетоксичен i nevino, možete ga koristiti s povjerenjem.Značajke : 1. USB utikač u dizajnu, s gumbima, on će se upaliti pritiskom na gumb, i može se regulirati na nekoliko načina. 2. Мультяшный i slatka, sa сверкающим izgled Djeda Mraza, добавляющим božićnu atmosferu i zadovoljstvo. 3. Viseći ukras čine uzorak za Djeda Mraza, взбирающегося na веревочной stepenice s vrećom na leđima. 4. Osam načina titra i nekoliko varijanti mogu zadovoljiti svoje brojne potrebe. 5. Izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, нетоксичен i nevino, možete ga koristiti s povjerenjem.Kako koristiti : USB light string opremljen sa bakrenom pletenicom light string, USB spojen na napajanje i uključiti prekidač za uključivanje svjetla Specifikacija : Tip elementa : Djed Mraz uže za Penjanje Stil : svjetla u Boji s daljinskim upravljačem Duljina kabela za napajanje : Cca. 5m/16.4 ft Materijal : Oxford tkanina, PP pamuk, ne-tkani materijal polipropilen, PED, PPC cijev.Tip baterije daljinskog upravljača : dugme baterija 1 x CR2025 240m Ah (ugrađena baterija dolazi) Osam načina treperi 1. 2-8 automatska promjena 2. Val naprijed i natrag 3. Automatska promjena stila utrka 4. Single svjetlo nestaje i gasi 5. Automatska promjena džokej naprijed i nazad 6. Četiri огонька mijenjaju istovremeno 7. Zvijezde trepere džokej stil automatska promjena 8. Led je uvijek uključen 8 načina titra Vez Križem Popis Paket : 1 x Skup stepenice Djeda Mraza (1 x glava Djeda Mraza, 1 x tijelo Djeda Mraza Penjanje stubištem, 1 x daljinski upravljač).

Detaljne informacije

Item Type:
Santa Claus Climbing Rope
Style:
Colored Lights with Remote Control
Power Cord Length:
Approx. 5m/16.4ft
Material:
Oxford cloth, PP cotton, non-woven fabric, polypropylene, PED, PPC tube.
Remote Control Battery Type:
button battery 1 x CR2025 240mAh (Built-In Battery Shipped)
Eight Blinking Modes :
1. 2-8 automatic change :
2. Wave forward and backward :
3. Horse racing style automatic change :
4. Single light fades in and out :
5. Jockey forward and backward automatic change :
6. Four lights change at the same time :
7. Stars twinkling jockey style automatic change :
8. LED is always on :
8 blinking modes :
Package List:
1 x Set of Santa Claus Ladder (1 x Santa Claus head, 1 x Santa Claus Body Climbing Ladder, 1 x Remote Control) :

Oni također kupuju s ovim proizvodom