.

.

Kismile Mali Električni Grijač Keramički Grijač,Prijenosni Ventilator Grijač za Ured s Podesivim Termostatom i zaštitom od pregrijavanja ETL Naveden za Kuhinje, 750 W/1500 W (10 inča, srebro)

Kismile Mali Električni Grijač Keramički Grijač,Prijenosni Ventilator Grijač za Ured s Podesivim Termostatom i zaštitom od pregrijavanja

HRK 80.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

SMALL HEATER ŠTEDNJE - naše prijenosne grijalice veličine 8,1" X 6,4 x 10,6".Opremljeni sa kabel.Energetski učinkovit,potpuno staloženi,tehnologije PTC.Kompaktni kompaktni dizajn.Udobna ručka za nošenje.Podesivi termostat za ugodan topline—idealno za male prostore.CERAMIC SPACE HEARER - Poboljšane keramičke grijaće elemente pružaju brže i efikasnije zagrijavanje, od tradicionalnih grijalice.Keramički grijači mogu brzo zagrijati u roku od 2 sekunde ,proizvoditi obilje topline bez otvorenih zavojnice i izdržljiv.Malen i snažan, to je grijač idealan za spavaće sobe, ureda i radne površine.TRI POSTAVKE GRIJANJA S VENTILATOROM - 1.Visoka temperatura (1500 W), 2. Niska temperatura (750 W ).3.Ventilator samo za ljeto.To čini električni grijač idealan za zagrijavanje vašeg osobnog prostora u malom domu i uredu.Smanjite svoje račune za struju, koristeći ovaj štedi energiju grijač za grijanje prostora.PODESIVI TERMOSTAT - U kombinaciji s podesivim sustavom termostatom mali prijenosni grijač može u skladu s postavljanjem termostata podržati u vašoj sobi ugodnu temperaturu.I omogućava podešavanje keramički grijač grijač snage 1500w.NAPREDNE ZNAČAJKE SIGURNOST - 1. Ugrađen automatski sustav zaštite od pregrijavanja isključuje uređaj kada se pregrije dijelovi grijača. 2. ОПРОКИДЫВАЮЩИЙСЯ prekidač isključuje se naginje naprijed ili natrag. 3. Indikator napajanja može odmah dati razumjeti, da je on povezan. 4. Certifikat ETL.Energetski učinkovita, potpuno prikupljene tehnologija PTC.To je keramički grijač Kismile.Poboljšane keramičke grijaće elemente pružaju brže i efikasnije zagrijavanje, od tradicionalnih grijalice.Keramički grijači mogu brzo zagrijati u roku od 2 sekunde, generiranje puno topline, bez otvaranja zavojnicu, i imaju dug vijek trajanja.mali je i prenosiv dizajn, tako da se grijač može pružiti toplinu, bilo gdje.Keramički grijač Kismile će vam dati najbolji izbor topline.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom