.

.

SWEETFULL Space Heater for Indoor Use, 1500W Portable Electric Heater with 12h Timer, Small Ceramic Heater Fan for Office Room Bedroom Desk(Tiho zagrijavanje 220Ft2)

SWEETFULL Space Heater for Indoor Use, 1500W Portable Electric Heater with 12h Timer, Small Ceramic Heater Fan for Office Room Bedroom

HRK 107.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

【ELEKTRIČNI GRIJAČ ZA SIGURNO】Mjere sigurnosti prijenosnog grijača SWEETFULL su certificirani od strane ETL.Zahvaljujući огнеупорному materijalu V0 i opcije zaštite od pregrijavanja, ne morate brinuti o požaru kada ga koristite na tepihu. 【3 MODELA GRIJANJA I 7-РЕЖИМНЫЕ VREMENA】Keramičke ventilator grijač s 3 načina : 1) Visoka temperatura (1500 W); 2) Niska temperatura (800 W); 3) Samo ventilator (također možete koristiti i ljeti).Površina grijanja : 220 kvadratnih Metara 7-uspostavljanje vremena može biti instaliran do 12 sati (1/2/3/6/8/10/12Ч).Ovaj štedi energiju grijač će vam pomoći smanjiti troškove. 【MIRAN I PRIJENOSNI GRIJAČ PROSTORA】Buka Mali grijač je manje od 45 decibela.Grijači za internu uporabu (8 * 3.7 * 8.4 inča) ima 59-inčni kabela za napajanje koji je dovoljno mali da stane i vaš stol spavaću sobu ured garaža.Stolni grijač s ručkom vam može olakšati kretanje. 【KERAMIČKE GRIJALICE ZA INTERNU UPORABU】Prijenosni grijač SWEETFULL primjenjuje najnoviju tehnologiju keramike grijanja PTC, koji ima prednosti brzog zagrijavanja, bogate topline, dugog vijeka trajanja i jedinstvenog dizajna. 【NASTOJIMO PRUŽITI KVALITETNE PROIZVODE】Ako imate bilo kakvih pitanja o našem osobnom обогревателе, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam se javiti u roku od 12 sati. 3 načina rada omogućuju uštedu računa tijekom uporabe, zaštita od pregrijavanja i isključivanje napajanja čine vas sigurnije za korištenje.Koristi najnoviju tehnologiju PTC ceramic za grijanje, sigurnije i brzo grijanje. 1.Do NE dodirujte ventilaciju rupu, kada je grijač radi. 2.Mehanizam za zaštitu rada, kada unutrašnja temperatura grijača će doći do 122℉, funkcija grijanja će biti zatvorena, dok ventilator će da se ohladi grijač u roku od 30 sekundi prije zaustavljanja. 3.Kada se zagrijava, keramike PTC u prva 3 sata korištenja može se pojaviti lagani miris.Molimo vas, ne brinite, keramički grijač PTC-to je napredna i sigurnija tehnologija u odnosu na druge. 4.Kako samo grijač će опрокинут, sklopka za zaštitu će držati hladni vjetar u roku od 30 sekundi, a zatim grijač će se isključiti kada je temperatura opreme će se vratiti u normalu.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom