.

.

Lucky Bag Poklon paket, pun je iznenadjenja za elektroničkih proizvoda, pripreme iz kutije. Različita iznenađenja i neočekivane poklone.

Lucky Bag Poklon paket, pun je iznenadjenja za elektroničkih proizvoda, pripreme iz kutije. Različita iznenađenja i neočekivane poklone.

HRK 51.45
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naša kutija-vaš najbolji izbor.blagdanska poklon kutija za muškarce stvara za vas još više iznenađenja i tajni.proizvode koje možete kupiti, neizvjesna i isporučuju se nasumično.Poklon kutije na dan rođenja dostavljaju se slučajno, a možda imate priliku da ih otvori za : kamera, trutovi, računala, fotoaparate, pametne sati, Bluetooth slušalice i druge elektroničke proizvode.Sve je moguće.Baš kao i u okvir s blagom, u njemu postoji sve vrste proizvoda, mi ne znamo što možete dobiti, baš kao što je vaša beskonačna sreća, idealan je izbor za božićne darove!.To se može lako i precizno hvatanje visine, spriječiti podrhtavanje fotoaparata i videa, kao i snimati modne blockbustere u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, što je vrlo zanimljivo, lako možete kupiti i koristiti ga.Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj svečanoj poklon kutiji, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja u roku od 24 sata.To je igra puna avanture.Ako niste spremni riskirati i očekivati previše, ova igra možda nije za vas.Svi proizvodi u našim kutijama su izabrani nasumce, i u tome je ljepota sreće.Cilj slučajnog e-spremnik-stvaranje iznenađenja i dati osjećaj misterije.Možda vam se posreći!Različita iznenađenja i neočekivane poklone, baš kao što je vaša sreća nikada ne završava.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom