.

.

Kompatibilnost s Motast 1.69 Smartwatch Punjač, Lamshaw Magnetski USB Prijenosni kabel za Punjenje u automobilu Kompatibilnost sa MuGo P36 Smartwatch 1.69 / AGPTEK Smartwatch LW11 (bijela)

Kompatibilnost s Motast 1.69 Smartwatch Punjač, Lamshaw Magnetski USB Prijenosni kabel za Punjenje u automobilu Kompatibilnost sa

HRK 20.97
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajniran je posebno za Mu-Go P36 Smartwatch 1.69" / Mo-tast 1.69" Smartwatch. *U ovom punjaču ima ugrađen čip za zaštitu od kratkog spoja, da biste izbjegli premorenost i preopterećenja.Ako punjač će se suočiti sa situacijom kratkog spoja, zaštita lozinkom automatski isključiti krug.Ako ste zaboravili odspojite punjač kad ga ne koristite, zaštitni čip će zadržati sigurnost. *Lako nositi sa sobom : možete jednostavno pohraniti ovaj USB kabel u torbi i uzeti ga sa sobom gdje god idete.On je također idealan da bi ga ostaviti u uredu ili pohraniti u automobilu. *Zamjenski punjač za svoje pametne sati Mu-Go P36 1.69" / Mo-tast 1.69" Smartwatch Smartwatch .Svoj pametni sat Mu-Go P36 1.69" / Mo-tast 1.69" više ne će biti "mrtav".Možete puniti kod kuće, u uredu, u autu ili na putovanju.Napravite punjenje vaših pametnih sati Mu-Go P36 1.69" / Mo-tast 1.69" je više udoban. *Sučelje : micro usb.Samo priključne stanice za punjenje, pametni sat u kompletu ne dolaze!!Boja : Bijela.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom