.

.

U-oblika četkica za zube, Sve četkice za zube u ustima Smanjuje Пародонтальную bolest Cijeli Dizajn pranja zuba usta za djecu 2-12 godina(plava, 6-12 godina)

U-oblika četkica za zube, Sve četkice za zube u ustima Smanjuje Пародонтальную bolest Cijeli Dizajn pranja zuba usta za djecu 2-12

HRK 28.17
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zaljubiti se u vaše zube četkom : inovativan način pranja zubi četkicu omogućuje djeci da otkrijete zadovoljstvo od pranja zubi četkicu i влюбить ih u vaše zube četkom.Izgled crtića : Sladak dizajn vanjskog izgleda crtani tjera djecu da se zaljube čišćenje zuba i držati zube podalje od bolesti.Hrana silikon : Pomoću hrane silikonski materijal, svaki put kad perete zube, to će donijeti utjehu u šupljini usta.Za oralnu njegu : On može učinkovito spriječiti gubljenje desni, cirkulaciju krvi u пародонте i smanjiti parodontne bolesti.Četkica za zube : U-oblika četkica za zube, bočni i donji čekinje bolje stati na zubima, što olakšava djeci čišćenje zubi.Značajke : 1. Četkica za zube : U-oblika četkica za zube, bočni i donji čekinje bolje stati na zubima, što olakšava djeci čišćenje zubi.2. Zaljubiti se u vaše zube četkom : Inovativan način pranja zubi četkicu omogućuje djeci da otkrijete zadovoljstvo od pranja zubi četkicu i влюбить ih u vaše zube četkom.3. Hrana silikon : Pomoću hrane silikonski materijal, svaki put kad perete zube, to će donijeti utjehu u ротовую šupljine.4. Za oralnu njegu : On može učinkovito spriječiti gubljenje desni, cirkulaciju krvi u пародонте i smanjiti пародонтальные bolesti.5. Мультяшный izgled : Sladak dizajn crtani film izgleda tjera djecu da se zaljube čišćenje zuba i držati zube podalje od bolesti.Specifikacija : Tip elementa : U-oblika četkica za щеткаматериал : Krunica četkica za zube hrane silikon, ručke PP materijala Upućivanje popis : 1 x U-oblika četkica za zube.

Detaljne informacije

Item Type:
U Shaped Toothbrush
Material:
Toothbrush head food grade silicone, handle PP material
Package List:
1 x U Shaped Toothbrush :

Oni također kupuju s ovim proizvodom