.

.

Karlash Salon Spa Premium Cuticle Oil Pen - Liječenje suhe ispucale i nategnuti kožicu. Obogaćena vitaminom E postupak. Hrani i vlaži nokte Napravljen u SAD-u. 2 ml (med i mlijeko)

Karlash Salon Spa Premium Cuticle Oil Pen - Liječenje suhe ispucale i nategnuti kožicu. Obogaćena vitaminom E postupak. Hrani i vlaži

HRK 19.50
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ulje za kožicu Karlash Premium izrađen je od visokokvalitetnih sastojaka.Naši proizvodi se koriste u najluksuzniji salone za uljepšavanje.Ulje za kožicu Karlash njeguje, umiruje i vlaži kosu i stimulira kožu.Ulje za kožicu Karlash izrađen je s vitaminom E. It djeluje kao antioksidans, pomaže zaštititi nokte od slobodnih radikala.Vitamin E u hrani kosu i učvršćuje nokte.Naše ulje za kožicu шелковисто glatka i ima jednostavan, uravnotežen, slatki miris.Jednostavan i lagan za korištenje i nošenje ručka za kožicu.Jednostavno skinite poklopac, okrenite vrh ledenog kazaljke na satu, sve dok savjet ne natopljene uljem.Proizvedeno u SAD-u.Naša ulja za kožicu proizvedene u malim serijama, što jamči najvišu kvalitetu, svježinu i učinkovitost.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom