.

.

12 - inčni 3D Sobi Moderan Zidni Sat,Ne Kucanje Bešumni Kvarc Zidni Sat na Baterije,Cijele Svijetle Šarene Brojčanik Lako Čitljive Jednostavan Dekor Sat za Kuhinje,dnevnog boravka,Spavaće sobe(žuta)

12 - inčni 3D Sobi Moderan Zidni Sat,Ne Kucanje Bešumni Kvarc Zidni Sat na Baterije,Cijele Svijetle Šarene Brojčanik Lako Čitljive

HRK 53.31
Količina robe
Dostupno na zahtjev

【SILENT】Vam se sviđaju ovi satovi, on je miran ambijent za svoju obitelj.Jer on tiho kretanje pomesti, a to znači da možete da ga stavite u spavaću sobu bez "tika". 【LAKO ČITATI】Ovi zidni sat jedinstveni 3 D brojčanik i visoki prozirni stakleni poklopac omogućiti lako čitanje vrijeme iz bilo kojeg kuta svoje sobe. 【TOČNO VRIJEME】Tiha scan i precizan pokret zidne sati, tako da oni rade tiho i drže u točno vrijeme.Na njega možemo lako odrediti točno vrijeme. 【SOLID SHAPING DIAL】Ove 3 D zidni satovi za razliku od drugih koriste karton kao podloga zidne sati.Temelj tih zidnih sati izrađen je od čvrste plastike, tako da oni mogu održavati dobru funkciju i da se osuši u svim vremenskim uvjetima. 【MODERAN STIL】Ove 3 D-brojke i više šareni zidni sat sa dial izvedena u modernom, jednostavan i atraktivan stil.On je skladno u kombinaciji s mnogim vrstama namještaja, zidova različitih boja ili ukrasne zidne zidnim slikama.Zidni satovi su vrlo pogodni za mnoge vrste namještaja, raznih boja zidova ili ukrasne soba, kao što je vaša kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, obiteljska soba, blagovaonica, office i sl. Zidni satovi su vrlo tihi i ne će utjecati vaš život i rad.On je tako tiho, da je ne primijetiti ga za poslom, i to se lako može reći da je vrijeme kada trebate čitati vrijeme.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom